~ Gerty's blandade praliner ~

Direktlänk till inlägg 4 juli 2009

Gjort bort mig igen!!!!!!!

Av Gerty - 4 juli 2009 15:08

När der gäller bad så har jag bestämda åsikter om detta, jag som är uppväxt vid havet så är det ju saltvatten, tång och klippor som gäller, dom där insjö pölarna är inget för mig då kan jag lika väl hålla mig på land. Men nu när det varit så varmt hade det ju inte varit fel med ett dopp, så på tors sa jag är det så varmt så åker vi upp till sjön och badar Emil är här hos oss nu, så han bara tittade på mig skall du bada ja kanske, Janne brukar åka och bada med barnen när dom är här. Så var det ju det där med baddräkt hittade en modell mindre och försökte åla i denna kropp, men ack nej fans inte en chans inte ens om jag prövat med vasselin och skohorn. Men det är bättre att vara brödlös än rådlös, så jag sa jag badar väl i en t-shirt och trosor, vi åkte upp det var lite folk där, och Emil fråga skall du bada jo sa han kom nu det är varmt och gott, tog på mig dom så kallade badkläderna, varken Janne eller Emil trodde att jag skull gå i så jag vadade ut en bit, så slängde jag mig i, då ropade Emil att jag skall ringa till alla när vi kommer hem och tala om detta, och det gjorde han. När jag hade badat färdigt och gick upp sa Janne något till mig men jag hörde inte vad han sa, så jag satte mig på en sten för att torka. Så skulle jag ta på mig, då förstod jag vad Janne menade jag hade ett stort hål där bak i trossorna. Så gott folk det var ju en syn för gudarna, en tjock kärring badar med kläderna på, och ett stort hål i baken. Har varit ute ett sväng för att hitta något i baddräkts väg, men hittade inget dom hade inga hästtäcken. Så det blir till att bada i trossor, men utan hål i baken.

 
 
Ingen bild

Nina och Patrik

4 juli 2009 15:49

hej håller fullständigt med skall man bada så skall det vara i havet (tar dock sjö också när inget annat finns). Tycker dock inte om tången och de hårda havstulpanerna så när det badas i marstrand från klippor så åker foppatofflorna på:-) Kram

 
Ruth

Ruth

4 juli 2009 23:35

Grattis till sommarens första bad som gav mersmak och ett skratt. Tänk så roligt det är för andra när man gör bort sig och när det inte drabbar dom själva, men vet att du så gärna bjuder på dig själv. Välj trosor med omsorg nästa gång. Vist 17 gubbar finns det baddräkter för alla storlekar att köpa, till och med så finns det med en kort kjol för dom lite runda. Ta med kameran nästa gång du skall till badet, hehehe..

http://bernamis.bloggagratis.se

 
Medresenärskan

Medresenärskan

5 juli 2009 07:34

Jaa du, här har skrattårarna runnit och gör det än. Flera gånger har jag läst det och det blir bara roigare och roligare .... Det är klart att OM någon sett det så har det nog lockat till ett skratt. Hål kan ju sitta där man minst vill och där de med sin placering lockar fram de där dråpskratten. Du roar mig i alla fall och jag kan aldrig sluta att läsa din blogg.
KRam på dig !!!

http://medresenarskan.bloggagratis.se

 
lillis

lillis

5 juli 2009 07:46

Jag skulle velat varit en liten mus och sett dig.Vad jag skrattade när jag läste ditt inlägg
Kramen

http://danslillis

 
Cina

Cina

5 juli 2009 11:13

hahahaha ja du är skön, det är ju roligt att kunna bjuda på sig själv. Men visst finns det baddräkter för oss som är lite runda både om baken o magen!

Kramen

http://heavenladyn.bloggagratis.se

 
agge

agge

5 juli 2009 18:13

hahahaaa.... jag kan se dig framför mig. Hahaha....Du är då för rolig du.
Ja,det där med badkläder är inte lätt, för kvinnor i mogen ålder och med runda former finns det då inte mycket att hurra för.

kram och stå på dig

http://agges.bloggagratis.se

 
skogsfrun på dal

skogsfrun på dal

5 juli 2009 22:04

BadKLÄDER går alldeles utmärkt och är inte så tajt avslöjande;) Hittade ett par silkiga vita shorts i byrålådan, kombinerade med ett blått utanpå linne med jordgubbar på bröstet och det bästa; man kan ha vanlig bh under! Allt på sin rätta plats alltså, hehe. Baddräkt...glöm dä!

http://www.barasaras.bloggagratis.se

 
Yvonne R

Yvonne R

6 juli 2009 12:16

Wooow vilken badbrud du måste ha varit!!!! Funderar lite på hur t-skirten såg ut efter doppet, när den är blöt menar jag..hihi
Tack för att du delar med dig och ger oss goa skratt ;O)
Kramar

http://yvonne.bloggagratis.se

 
Marianne

Marianne

7 juli 2009 10:58

Ha ha ha, du får ursäkta men du är för rolig. Kan tänka mig synen då du steg upp från vattnet. Men visst finns det baddräkter för all kroppar. Du får leta i fler butiker. Annars så går det bra att bada i shorts/trosor och en vanlig BH. Det gör jag ganska ofta om jag är vid sjön och inte har badkläder med mig. Vår ålder tillåter oss att göra och vara som vi själva vill, då vi inte blivit som de andra har önskat.
Ha det gott. kram

http://www.ekoxenskennel.se

 
Heléne

Heléne

7 juli 2009 21:58

Baddräkt finns för alla kroppar :) passar den på min passar den de flesta Gerty! Butik Behag vid Stenungsunds station har bra storlekar och rea för tillfället.

http://www.hogwartsbulldoggs.nu

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gerty - 15 augusti 2014 13:04


Igår tog jag bort Doris bädd, det är ju snart 6mån sedan hon lämnade oss, men bädden har stått kvar, jag viste ju att hon inte kom tillbaka, men för mig är det ett sett att ha en bit kvar,Doris hade två bäddar den stora sängen den ligger ju alla i, s...

Av Gerty - 7 augusti 2014 22:52

Snacka om ögongodis, Krösa Majas barnbarn, fins på Lackarebäckens Kennel.                       ...

Av Gerty - 29 juli 2014 17:33

Nu har KrösaMaja varit på date,Bamse heter han(Nallemajas Ädvard Munch) visst är dom söta, så nu väntar vi på att det skall bli smått, så vi ser fram imot den 29/9, nu håller vi tummarna.       ...

Av Gerty - 13 april 2014 16:06


Kan man annat än smälta, när mantittar på denna fina kille.   ...

Av Gerty - 13 mars 2014 13:56

Titta så fina bilder jag fick i dag på min födelsedag, detta är mina söta barnbarn, lika farmmor kan jag tro.             ...

Presentation

Översätt bloggen

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Omröstning

Vad intresserar dig mest av TV-programmen ?
 Dokumentärer
 Reseskildringar
 Däckare
 Kärleksfilmer
 Dokusåpor
 Buskis
 Debatter
 Tävlingar
 Sport
 Nyheter

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

Vädret hos Gerty & Janne

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards