~ Gerty's blandade praliner ~

Alla inlägg under november 2008

Av Gerty - 13 november 2008 10:49

Här har inte hänt så mycke, vi har fint väder regnar inte utan solen skiner, varit ute på promenad med Jacki, hon behöver ju koppeltränas, det är ju så lätt att man missar det när man bor på landet, bara öppna dörren och gå ut. Men varje förmiddag blir det en stund i koppel, hon är riktigt duktig.

Av Gerty - 12 november 2008 11:56

När jag pratade med min kompis hemifrån härom dagen, var det mycke som kom upp till ytan. Både jag och Märit var nummer 3 i syskonskaran, hon hade 2 äldre systrar och jag 2 äldre bröder. Vi var ju kompisar från det att vi var små, så när någon fick något så ville ju den andra ha likadant. När jag var 7år och Märit var 6år, kom hon och talade om för mig att hon hade fått en lillasyster så nu kunde hon inte vara med mig ute och leka, utan skulle bara va hemma med sin lillasyster, och ni må tro att det sved hon hade något som jag inte hade, så jag blev arg och puttade henne så hon ramlade, och sa väl något om det skall jag också ha. Så jag gick hem och levde rövare att jag ville också ha en lillasyster, för nu hade Märit något som jag inte hade, och det gjorde ont. Men denna gången kunde mina föräldrar inte ge mig det jag ville ha, för min mamma var 51år vid det här tillfället, men det förstod jag ju inte då att det hade med åldern att göra, och inte med något annat heller, det var väl bara att åka och hämta en sådan där liten någon stans.Men det har jag kommit på under åren att så är inte fallet. När jag var hemma på min Ö i sommras träffade jag alla 4systrarna ock även då bjöds det på skratt.

Av Gerty - 11 november 2008 14:38

Igår kväll kunde jag inte sätta mig vid datan. Den dagen när jag satte in inlägget om Målle, blev jag så förvånad när jag läste kommentarerna och så att en av mina bästa kompisar hemifrån hade kommenterat, vi har varit kompisar sedan vi var små, har ju fortfarande kontakt, ibland blir det långt imellan men vi vet att vi finns om vi behöver lyfta luren. Så i går kväll tänkte jag nu måste jag ringa men fick inget svar, men efter 5 min ringde det, hon hörde att det ringde men hann inte svara men såg att det var jag som ringde. Så var snacket igång vi pratade i flera timmar, vi hann prata om än det en och än det andra, vi har haft så mycke roligt ihop, så ni må tro att det blev mycke skratt i luren. Varje gång när vi pratas vid är det så många minnen som kommer fram, så när vi hade pratat färdigt, så kände jag mig så nostalgisk att jag fortsatte fundera på allt som hade hänt under åren, tog min stickepåse och satte mig ner och funderade vidare, har så många ljusa och roliga minnen att se tillbaka på, så jag ville inte ta mig ur denna förtrollningen. Så därför go vänner hälsade jag inte på er igår

Av Gerty - 10 november 2008 11:47

Åter igen är det måndag, blåser, regnar, haglar, så det är ett riktigt bus väder. Idag blir det en handarbetes dag, håller på att göra färdigt lite småplagg som jag skall lämna i december till Röda Korset.

Av Gerty - 8 november 2008 23:08

Nu äntligen har det blivit ordning på min E-post snacka om att bli gråhårig, varje gång jag tog upp min E-post sida så åkte det iväg ett mail, så stackars Ruth och Bettan har badat i mail från mig, dom måste ju tänka det var en efterhängsen typ den där kärringen hon med pralinerna, varför skulle just hon ha våran adress. Men nu har jag fått nog av den här varan för idag, så nu stänger jag nog ner.

Av Gerty - 7 november 2008 10:19

I dag hänger regnet i luften, det har regnat ordentligt i natt. Så det är inget väder att vara ute i tycker Maja& Iller det är bättre att krypa ihop på en go madrass. Nu får ni ha en bra fredag.

Av Gerty - 6 november 2008 21:57

Den här spaden fick vi av Anna-Lena när hon var här i tisdags, jag tycker den är söt, skall hänga den utanför dörren till advent. Ruth tyckte den var så söt, skickade ett mail för att jag skulle visa henne denna fina spade, men något hände på vägen, för hon fick inte bara en bild, utan 21st så nu kan hon gräva hela dagen lång, ja så det kan bli.

Av Gerty - 5 november 2008 09:16

Fick den här vackra vinterhälsningen från Bettan

Tack Bettan

Presentation

Översätt bloggen

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5 6 7 8
9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21 22
23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Omröstning

Vad intresserar dig mest av TV-programmen ?
 Dokumentärer
 Reseskildringar
 Däckare
 Kärleksfilmer
 Dokusåpor
 Buskis
 Debatter
 Tävlingar
 Sport
 Nyheter

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

Vädret hos Gerty & Janne

Besöksstatistik


Skapa flashcards