~ Gerty's blandade praliner ~

Alla inlägg under juli 2008

Av Gerty - 11 juli 2008 12:35

Idag är det fredag och vi har lovat oss själva, att idag skall vi vara riktigt lata. Det är varmt ute men det regnar, kommer rejäla skurar, så då får vi springa fort när vi är ute. I kväll blir det räkor och vitlöksbröd , en av våra grannar kommer vi 6 tiden, helt underbara mäniskor så då skall vi ha en trevlig kväll med mycke prat och skratt.

Så önskar jag er alla en trevlig fredad


Av Gerty - 9 juli 2008 13:56

Idag har det bara varit hund för hela slanten, i förmiddags var det så fint väder så jag tänkte nu blir det borstning,kamning, kloklipning och klipning, det är så bra när man kan stå ute, hann med två så kom regnet, så nu springer vi ut mellan skurarna. Jag hoppas att det håller upp så jag hinner med ett par stycken till

Av Gerty - 8 juli 2008 09:16

I dag skall ni få bekanta er med Alice & Ebba det är två goldenflickor som fyller 2år idag, dom är helsystrar, dom är efter Hedda, det var ju tänkt att dom skulle gå i avel men tyvär höll inte  Alice på höfterna Ebba därimot är fri, så där blir det väl bebisar framöver, Alice får gå hemma som sällskapsdam. Dom här två har gått under namnet Flickorna så när dom var ute och lekte eller vi skulle gå ut så sa vi Flickorna och dom lysnade jätte bra , så dom trodde att dom hade två namn var.Men så kom ju Nelly tillbaka och hon är ju bara ett halvår äldre än flickorna, så då fick vi ändra på namnet så då blev det ungdomarna istället det funkar också bra är dom ute och vi ropar ungdomarna, så kommer dom tre springande. Dom här flickorna är väldigt lydiga, så dom har inte lagt till med några later ännu förutom att Alice är polis, men laterna kommer det vet jag. Jag är väldigt stolt över dom här goldenflickorna dom har så mycke som jag uppskattar hos en hund.

ETT STORT GRATTIS PÅ 2ÅRSDAGEN TILL MINA GOA FLICKOR

Av Gerty - 7 juli 2008 13:39

Tack min vän Bettan för att du valde mig.

Nu är det min tur att lämna vidare till minst sju personer som inspirerar mig massor.



Här kommer beskrivningen på hur man ska göra:


Who gets the "Brillante Webblog Award"? Websites and blogs, which by its currency, the issues of choice and for their designs are especially noteworthy.

Here are the Award Rules:

1. The winner can take the logo.

2. Place a link to the person that send you the award.

3. Give the Award to at least 7 other Blogs, which by its currency, the issues of choice and for their designs are especially noteworthy.
4. Put a link to these sites on your Blog.

5. Write a comment on their Blogs that they've won an Award.


Ni som känner att ni är en riktig god vän av mig och min blogg får ta den med sig, det är så många trogna som besöker mig dagligen, ni vet själva om ni förtjänar den eller ej.  Finns du i min länk spalt så är det dig fritt att ta den, ni inspirerar mig alla och tack för att ni finns !

Kram Gerty

Av Gerty - 7 juli 2008 12:50

Nu är det tyst i stugan alla barnbarnen har åkt hem vi har haft barn i 3 veckor nu, så nu är det bara jag och gubben och djuren som är hemma, vi hade tängt oss en vecka ledigt, men man vet aldrig snart kanske dom ringer igen, men vi tar det som en gåva att få ha våra barnbarn, snart är dom stora och får andra intressen. Vi var ju och tittade på bilar i lördags, då sa Emil att när han blir stor ville han ha en sådan amrikanare, då farmor får du åka med och då blir det åka av. Dom är för söta det är 6 år tills han kan ta körkort, då skall jag påminna honom vad han lovat mig, vi får väl se om han vill ha gammla farmor med sig "ler"

Av Gerty - 5 juli 2008 20:14

I går var vi på turne hela dagen vi skulle ju till Vallarnas Frilufteater i Fallkenberg det var jätte bra, en härlig plats med små serveringar här och där, gräsänderna gick runt borden och pickade dom hittade en smula då och då. Vi åkte hemifrån vid 11tiden vi skulle handla lite på vägen, och så var vi och hälsade på en valpköpare som har två härliga goldenhanar, så skulle vi äta och fika, gå lite på stan och flanera, det här lever vi på länge. Idag har vi varit på hantverksmässa, där fanns även veteranbilar, ett av barnbarn är kvar och han tyckte ju det var kul med alla bilar

Tro det eller ej men det är inte jag och Janne på bilden

Av Gerty - 3 juli 2008 22:42

När fötterna inte räcker till då får man hänga dom i öronen

Av Gerty - 3 juli 2008 17:17

Nu har sommaren kommit tillbaka det är så varmt så man håller på att smälta bort, jaha så fick man något nytt att gnälla över. I dag åker ett av våra barnbarn hem den andra stannar till helgen. I morgon skall jag och gubben ut på gallej, vi skall åka till Falkenberg till Vallarna och titta på buskis, vi fick biljetter av våra barn när Janne fyllde år det skall bli kul. Vi har ordnat hundvakt så vi åker på förmiddagen ,föreställningen är på kvällen, men vi skall gå på stan lite och äta middag och fika, så den dagen är bara våran, det ser vi framemot

Presentation

Översätt bloggen

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11 12
13
14
15
16 17
18
19 20
21
22
23
24 25 26 27
28
29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Omröstning

Vad intresserar dig mest av TV-programmen ?
 Dokumentärer
 Reseskildringar
 Däckare
 Kärleksfilmer
 Dokusåpor
 Buskis
 Debatter
 Tävlingar
 Sport
 Nyheter

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

Vädret hos Gerty & Janne

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards